Μεγάλη ποικιλία από γυάλινα μπουκάλια και φιάλες για την εμφιάλωση κρασιού, ελαιολάδου, ούζου, τσικουδιάς, τσίπουρου λικέρ και κάθε είδους οινοπνευματώδη ποτών. Επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα παρέχοντάς σας τα σε χαμηλές τιμές. Ετοιμοπαράδοτα σε πολλά σχέδια διαφόρων μεγεθών και χωρητικοτήτων . Όλα μας τα μπουκάλια διαθέτουν τις προδιαγραφές για τ...

Μεγάλη ποικιλία από γυάλινα μπουκάλια και φιάλες για την εμφιάλωση κρασιού, ελαιολάδου, ούζου, τσικουδιάς, τσίπουρου λικέρ και κάθε είδους οινοπνευματώδη ποτών. Επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα παρέχοντάς σας τα σε χαμηλές τιμές. Ετοιμοπαράδοτα σε πολλά σχέδια διαφόρων μεγεθών και χωρητικοτήτων . Όλα μας τα μπουκάλια διαθέτουν τις προδιαγραφές για την ευρωπαϊκή αγορά.

Περισσότερα

Φιάλες  Δεν υπάρχουν προϊόντα για αυτή την κατηγορία

Υποκατηγορίες

Μπουκάλια κρασιού

Εδώ θα βρείτε φιάλες για κρασί σε διάφορες χωρητικότητες. Χωρητικότητας 375ml, 750ml και 1500ml σε πράσινο χρώμα και διάφανο χρώμα αντίστοιχα. Άμεσα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι φιάλες σφραγίζονται με φελλούς διαφόρων ποιοτήτων, 3ετίας, 5ετίας, συνθετικοί, φυσικοί, κ.α. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το πώμα φελλού.

Φιάλες ούζου-τσίπουρου

Εδώ θα βρείτε φιάλες για τσίπουρο και ούζο σε διάφορες χωρητικότητες. Άμεσα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι φιάλες σφραγίζονται με πώματα φελλού διαφόρων ποιοτήτων. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το πώμα φελλού.

Φιάλες Ελαιόλαδου

Μεγάλη ποικιλία από μπουκάλια για ελαιόλαδο με χωρητικότητες από 250ml έως 1 λίτρο. Μπουκάλια κατηγορίας Marasca και Dorica 250ml, 500ml, 750ml και 1lt σε σκούρο πράσινο. Για όλες τις φιάλες ελαιολάδου διαθέτουμε καπάκια προβιδωμένα και μη, με ελεγκτή ροής, πλαστικά ή αλουμινίου. 

Φιάλες Οινοπνευματωδών

Εδώ θα βρείτε φιάλες σε διάφορες χωρητικότητες για οινοπνευματώδη ποτά όπως λικέρ, ρακί, τσίπουρο κ.α. Άμεσα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι φιάλες σφραγίζονται με πώματα φελλού ή καπάκι προβιδωμένο και μή. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το πώμα/καπάκι.

Νταμιτζάνες

Γυάλινες νταμιτζάνες με χερούλι και καλάθι