Μεγάλη ποικιλία από γυάλινα μπουκάλια και φιάλες για την εμφιάλωση κρασιού, ελαιολάδου, ούζου, τσικουδιάς, τσίπουρου λικέρ και κάθε είδους οινοπνευματώδη ποτών. Επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα παρέχοντάς σας τα σε χαμηλές τιμές. Ετοιμοπαράδοτα σε πολλά σχέδια διαφόρων μεγεθών και χωρητικοτήτων . Όλα μας τα μπουκάλια διαθέτουν τις προδιαγραφές για τ...

Μεγάλη ποικιλία από γυάλινα μπουκάλια και φιάλες για την εμφιάλωση κρασιού, ελαιολάδου, ούζου, τσικουδιάς, τσίπουρου λικέρ και κάθε είδους οινοπνευματώδη ποτών. Επιλέγουμε ποιοτικά προϊόντα παρέχοντάς σας τα σε χαμηλές τιμές. Ετοιμοπαράδοτα σε πολλά σχέδια διαφόρων μεγεθών και χωρητικοτήτων . Όλα μας τα μπουκάλια διαθέτουν τις προδιαγραφές για την ευρωπαϊκή αγορά.

Περισσότερα

Φιάλες  Υπάρχουν 10 προϊόντα

Υποκατηγορίες

Μπουκάλια κρασιού

Εδώ θα βρείτε φιάλες για κρασί σε διάφορες χωρητικότητες. Χωρητικότητας 375ml, 750ml και 1500ml σε πράσινο χρώμα και διάφανο χρώμα αντίστοιχα. Άμεσα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι φιάλες σφραγίζονται με φελλούς διαφόρων ποιοτήτων, 3ετίας, 5ετίας, συνθετικοί, φυσικοί, κ.α. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το πώμα φελλού.

Φιάλες ούζου-τσίπουρου

Εδώ θα βρείτε φιάλες για τσίπουρο και ούζο σε διάφορες χωρητικότητες. Άμεσα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι φιάλες σφραγίζονται με πώματα φελλού διαφόρων ποιοτήτων. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το πώμα φελλού.

Φιάλες Ελαιόλαδου

Μεγάλη ποικιλία από μπουκάλια για ελαιόλαδο με χωρητικότητες από 250ml έως 1 λίτρο. Μπουκάλια κατηγορίας Marasca και Dorica 250ml, 500ml, 750ml και 1lt σε σκούρο πράσινο. Για όλες τις φιάλες ελαιολάδου διαθέτουμε καπάκια προβιδωμένα και μη, με ελεγκτή ροής, πλαστικά ή αλουμινίου. 

Φιάλες Οινοπνευματωδών

Εδώ θα βρείτε φιάλες σε διάφορες χωρητικότητες για οινοπνευματώδη ποτά όπως λικέρ, ρακί, τσίπουρο κ.α. Άμεσα διαθέσιμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι φιάλες σφραγίζονται με πώματα φελλού ή καπάκι προβιδωμένο και μή. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται το πώμα/καπάκι.

Νταμιτζάνες

Γυάλινες νταμιτζάνες με χερούλι και καλάθι

4

Η φιάλη αυτή είναι ιδανική για λάδι. Διατίθεται σε Λαδί Χρώμα. Τύπος κλεισίματος: βιδωτό πώμα αλουμινίου, διάστασης : 31,5x24mm (Μοντέλο 3002) Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,56 €
4

Φιάλη κρασιού 750ml, κατάλληλη για κρασί. Διατίθεται σε Χρώμα - Διάφανο Τύπος Κλεισίματος πώμα φελλού. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,92 €
4

Φιάλη κρασιού 750ml. Διατίθεται σε Χρώμα - Λαδί &  Διάφανο Τύπος Κλεισίματος πώμα φελλού. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,92 €
4

Η φιάλη αυτή είναι ιδανική για οινοπνευματώδη ποτά όπως ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά κ.α. Τύπος κλεισίματος : κεφαλοφόρο πώμα (Μοντέλο 2506 ή Μοντέλο 2502) Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,46 €
4

Η φιάλη αυτή είναι ιδανική για γλυκά εδέσματα και οινοπνευματώδη ποτά όπως ούζο, τσίπουρο, τσικουδιά κ.α. Διατίθεται σε Λευκό Χρώμα.Τύπος Κλεισίματος : κωνικό πώμα φελλού (Μοντέλο 211). Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,64 €
4

Η φιάλη αυτή είναι ιδανική για οινοπνευματώδη ποτά, όπως ούζο,τσίπουρο, τσικουδιά κτλ. Τύπος Κλεισίματος : πλαστικό μαύρο βιδωτό πώμα.(Μοντέλο 3104) Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,35 €
4

Φιάλη Πλωμαρίου κατάλληλη για Τσίπουρο, Ούζο,Τσικουδιά, Ρακί κτλ Τύπος Κλεισίματος : Κεφαλοφόρο Πώμα-Fungo (Μοντέλο 2504) Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,36 €
4

Η φιάλη αυτή είναι ιδανική για ελαιόλαδο. Διατίθεται σε Λαδί Χρώμα. Τύπος κλεισίματος: βιδωτό πώμα αλουμινίου, διάστασης : 31,5x24mm (Μοντέλο 3002) Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πώμα.

0,36 €
4

Διάφανη Φιάλη 2lt  ιδανική για Ούζο,Tσίπουρο,Κρασί κτλ Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η βίδα κλεισίματος.

1,20 €
Εμφάνιση 1 - 10 of 10 αντικειμένων