Μηχανήματα-είδη εμφιάλωσης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Μια ευρεία γκάμα ιταλικών μηχανημάτων χειρός και επιδαπέδιων,που δίνει την δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης τόσο των πωμάτων του φελλού όσο και των πωμάτων αλουμινίου, καθώς και την δυνατότητα φιλτραρίσματος και λαμπικαρίσματος του οίνου και του ελαιολάδου, και τέλος την δυνατότητα γρήγ...

Μηχανήματα-είδη εμφιάλωσης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Μια ευρεία γκάμα ιταλικών μηχανημάτων χειρός και επιδαπέδιων,που δίνει την δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης τόσο των πωμάτων του φελλού όσο και των πωμάτων αλουμινίου, καθώς και την δυνατότητα φιλτραρίσματος και λαμπικαρίσματος του οίνου και του ελαιολάδου, και τέλος την δυνατότητα γρήγορης τοποθέτησης των καψυλίων στην φιάλη, ως και το τελικό στάδιο εμφιάλωσης .

Περισσότερα

Εργαλεία-Μηχανήματα Εμφιάλωσης  Δεν υπάρχουν προϊόντα για αυτή την κατηγορία

Υποκατηγορίες

Ταπωτικά φελλού

Ταπωτικό φελλού για διάφορες φιάλες οίνου. Επιδαπέδιο Ιταλικής προελεύσεως. Εύκολη, γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση φελλού, ιδανικό για οινοποιούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Δυνατότητα εμφιάλωσης διαφορετικών φιαλών.

Θερμικό Μηχάνημα Καψυλίων

Θερμικό Μηχάνημα Για Συρρίκνωση Καψυλίων στο μπουκάλι.

ΑΝΤΛΙΕΣ-ΦΙΛΤΡΑ COLOMBO
 
Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στον επαγγελματικό αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, όπως οινοποιεία, φαρμακευτικά εργαστήρια, ζυθοποιείες κτλ, με σκοπό το φιλτράρισμα πριν την εμφιάλωση των υγρών χωρίς κανένα ίχνος ανεπιθύμητων υπολειμμάτων.
ΚΛΕΙΣΤΡΑ ΧΕΙΡΟΣ ΓΙΑ...

Σφράγισμα Προβιδωμένων πωμάτων αλουμινίου σε φιάλες. Κατάλληλο για βίδες με διάμετρο PP 28-31.5mm.