1. Οι παραδόσεις εκτελούνται μέσω ΕΛΤΑ COURIER, Speedex, Γενικής Ταχυδρομικής ή μέσω πρακτορείων μεταφορών. Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον αγοραστή και στις δύο περιπτώσεις. Στην περίπτωση της αποστολής μέσω πρακτορείων επιβαρύνεται με μια επιπλέον χρέωση ανά αποστολή της τάξεως των 5€ ανά κούτα και 20€ ανα παλέτα, ενώ στην περίπτωση αποστολής μέσω ΕΛΤΑ Courier ,Speedex,ACS επιβαρύνεται με τους εκάστοτε τιμοκαταλόγους των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Για να δείτε τους τιμοκαταλόγους κάντε κλικ εδώ.

2. Μεγάλες ποσότητες (άνω 2 κιβωτίων) ή βαρέα και εύθραστα αντικείμενα(φιάλες), προωθούνται μόνο μέσω των πρακτορείων μεταφορών. Η παράδοση στα πρακτορεία πραγματοποιείται βάσει των προγραμματισμένων δρομολογίων της εταιρείας μας, για τα όποια δρομολόγια ενημερώνεται ο πέλατης απο την εταιρεία μας.

3. Τα εμπορεύματα μεταφέρονται πάντα για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

4. Κάθε παραγγελία φιαλών επιβαρύνεται με εφάπαξ τέλος ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΥ ανά κιβώτιο, το οποίο επιβαρύνεται εξ΄ ολοκλήρου ο αγοραστής ανεξαρτήτου αξίας της παραγγελίας.

5. Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται συνήθως εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταβολής του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, όπου και γίνεται με αυτόν τον τρόπο η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

6. Αφού τα δέματα/κιβώτια ή οι παλέτες παραδοθούν στο εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών που έχουμε συνεννοηθεί με τον πελάτη, την ευθύνη για τις ημέρες παράδοσης και για την ασφαλή μεταφορά τους επιβαρύνει αποκλειστικά το πρακτορείο.