Η εταιρεία GIBI - Προϊόντα Εμφιάλωσης έχοντας καταστεί πρώτη στην επιλογή προϊόντων εμφιάλωσης, για περισσότερο από 40 έτη καλύπτει όλες τις ανάγκες εμφιάλωσης των ελλήνων παραγωγών οίνου και ελαιολάδου με προϊόντα εμφιάλωσης άριστης ποιότητας. Η εξειδίκευσή μας αυτή σε συνδυασμό με τη συνεχή αναζήτηση της τεχνολογικής καινοτομίας στην εμφιάλωση και την αγάπη και τον σεβασμό που επιδεικνύουμε για την ελληνική παραγωγή και εμφιάλωση έχει αναγνωριστεί από μεγάλο αριθμό Ελλήνων Οινοποιών και Εμφιαλωτών που μας επιβραβεύουν με τη συνεργασία τους.

Με δεδομένη την ιστορική μας διαδρομή και διαθέτοντας συνεργάτες, παραγωγούς πιστοποιημένους κατά ISO και HACCP, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εξοπλισμό και μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, η GIBI προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς και εμφιαλωτές μια σειρά προϊόντων και υλικών εμφιάλωσης που καλύπτουν τις ανάγκες τους ενώ ταυτόχρονα είναι δίπλα τους για την ανάδειξη της δουλειάς τους και του περιεχομένου της παραγωγής τους.

Αξιοπιστία

Η επαγγελματική μας διαδρομή και εμπειρία άνω των 40 ετών, εξασφαλίζει στους πελάτες μας την σταθερή ποιότητα, τη συνέπεια στην εκπλήρωση των παραγγελιών, τον σεβασμό και την ευαισθησία στην  εργασία του παραγωγού  και στο περιεχόμενο της, παράγοντες ιδιαίτερα σημαντικούς  στην διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Τεχνογνωσία

Ο εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμής, και ειδικά στα πώματα φελλού, στα οποία, η οπτική εξέταση δίνει φυσικά πληροφορίες για την ποιοτική τους κλάση, για την καταλληλότητα τους ή μη στην συγκεκριμένη χρήση και με μετρήσεις μηχανικών ιδιοτήτων όπως:

- Διάμετρος, μήκος
- Προσροφητικότητα επιπέδου επιφανείας του με μέτρηση του ύψους ανόδου του κρασιού
- Ελαστικότητα, πλαστικότητα με μέτρηση πίεσης εντός της φιάλης, αμέσως μετά την εμφιάλωση αλλά και μετά 48ωρών
- Στεγανότητα με εφαρμογή εξωτερικής πιέσεως μετά 24 ώρες, 1,4 bar.
- Δύναμη εξαγωγής μετά 24 ώρες 18 kgr minimum, εφ΄ όσον η εσωτερική πίεσης είναι 1,4 bar maximum.
- Υπεροξείδια.
- Υγρασία 6-8%.
- Ξυλώδη στίγματα ή επιφάνειες εξωτερικώς.
- Αλλά και με τις κάτωθι επιλεκτικές, σημαντικές επιλογές όπως:
α. Είδος φιάλης, είδος κρασιού
β. Τρόπος διακίνησης φιάλης, (όρθια ή πλαγία)
γ. Θερμοκρασία κατά την εμφιάλωση
δ. Χρόνος ανάλωσης της κάθε ποιότητας του κρασιού
ε. Χρόνος και τόπος παραμονής πώματος πριν χρησιμοποιηθεί στην εμφιάλωση.

Αυτά προσδιορίζουν την καταλληλότητα του πώματος φελλού, για το συγκεκριμένο δίδυμο ΚΡΑΣΙ-ΜΠΟΥΚΑΛΙ.

Η εταιρεία GIBI εξοπλισμένη με μηχανήματα μαρκαρίσματος, επεξεργασίας, αποστείρωσης, έλεγχο δύναμης εξαγωγής, έλεγχο απουσίας οσμών (TCA), καταμέτρησης και συσκευασίας σε συνδυασμό με συνεχή παρακολούθηση των εργασιών από το εξειδικευμένο προσωπικό και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου εγγυώνται τα προϊόντα που παράγουμε για την άριστη και σταθερή ποιότητα τους, προσφέροντας τα και σε εξαιρετικές ανταγωνιστικές τιμές.

Ευρεία Γκάμα Προϊόντων

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα σε πώματα φελλού διαφόρων διαστάσεων και ποιοτήτων, σε συνθετικά πώματα, σε βιδωτά πώματα αλουμινίου, σε γυάλινα πώματα, σε φιάλες και καψύλια, σε τυποποιημένες αυτοκόλλητες ετικέτες.

Εμπιστοσύνη

Στην επαγγελματική μας πορεία άνω των 40 ετών ο μεγαλύτερος αριθμός των οινοποιών και εμφιαλωτών έχει εμπιστευθεί τα προϊόντα μας αναγνωρίζοντας την ποιότητα που προσφέρουμε και τον σεβασμό και τις επαγγελματικές αρχές με τις οποίες αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας.

Τιμώντας αυτή την εμπιστοσύνη που  μας δείχνουν οι  πελάτες μας αναζητούμε συνεχώς την βελτίωση και τη παροχή  προηγμένων και εξελιγμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Αναζητήστε τη GiBi στο χάρτη