ΑΝΤΛΙΕΣ-ΦΙΛΤΡΑ COLOMBO

In: Νέα της εταιρίας On: Tuesday, February 7, 2017 Comment: 0 Hit: 1622

Στην εταιρεία Gibi γνωρίζουμε και σεβόμαστε ότι η εμφιάλωση του κρασιού αποτελεί μια κορυφαία διαδικασία.


Ο βασικός λόγος είναι ότι με την εμφιάλωση, το κρασί παίρνει την τελική του μορφή ως προς τον καταναλωτή. Αποκτά ‘ονοματεπώνυμο’ που με αυτό βγαίνει στην αγορά άμεσα ή με μια πιο μακροπρόθεσμη σειρά , αφού κριθεί κατάλληλο απο το δημιουργό του να διατηρηθεί για χρόνια σε κελάρια για παλαίωση και βελτίωση και μετά να πάρει τη θέση του στα ράφια του καταναλωτή.
Όμως συνήθως πριν την εμφιάλωση αντιμετωπίζονται κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με την καθαρότητα του κρασιού από διάφορα αιωρούμενα σωματίδια και που τα περισσότερα διακρίνονται δια γυμνού οφθαλμού, όπως, στερεά τμήματα του σταφυλιού, ζύμες, βακτήρια, κρύσταλλοι των τρυγικών αλάτων κ.λ.π. Για την απομάκρυνση τους και την διαύγεια του κρασιού, εφαρμόζονται διάφορες τεχνικές. Οι αντλίες και τα φίλτρα λοιπόν είναι η πιο διαδεδομένη λύση για το φιλτράρισμα και το λαμπικάρισμα του κρασιού, πρωτού εμφιαλωθεί στη φιάλη και διατεθεί προς κατανάλωση.

Στην έδρα μας μπορείτε να προμηθευτείτε μια πλήρη γκάμα απο μηχανήματα-αντλίες φιλτραρίσματος και λαμπικαρίσματος καθώς και ανταλλακτικά φίλτρων σε ανταγωνιστικές τιμές για εσάς που με μεράκι ακολουθείτε πιστά όλα τα βήματα μιας σωστής επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής διαδικασίας εμφιάλωσης του εκλεκτού σας οίνου !!

Comments

Leave your comment